Зодия Лъв да хапне череши. Ето и хороскопа наОвенЗасилват се маниакалните

...
Зодия Лъв да хапне череши. Ето и хороскопа наОвенЗасилват се маниакалните
Коментари Харесай

Хороскоп за сряда 22 май: Да си купи череши зодия

Зодия Лъв да хапне череши. 

Ето и хороскопа на

Овен

Засилват се маниакалните депресии, обърнете внимание на околните с проблеми. Ден на апел, отворени са каналите към други светове. Лесно се реализират запознанства, ще има пик и в ражданията. Каквото се стартира, ще върви сполучливо, може да очаквате блестяща кариера, триумф при обществени и персонални изяви, предложения и гостувания. Натоварете се физически, не стойте дълго пред компютъра, щадете очите. Ако обедините напъните си с тези на по-амбициозните другари и близки, ще постигнете бърз резултат и триумф.

Телец

Днес звездите няма да покровителстват действия, свързани с финансови въпроси и по тази причина, в случай че Ви се наложи нещо доста незабавно, рискувате да допуснете неточност. Ако сутринта не сте били изключително въодушевени от вероятността за ставане, старайте се денем да не се напрягате. Звездите Ви поучават колкото се може по- скоро да приключите неотложната работа и да се избавите от това, което Ви нервира. След края на работния ден не си стойте вкъщи, а излезте измежду хората - ще имате превъзходния късмет да се запознаете с забавни хора, а за какво не и със своето благополучие. Не си взимайте работа за вкъщи - все- отново имате потребност и от отмора...
 

Близнаци

Съвместните финансови и всякакви други парични въпроси, свързани с Вашия обичан човек, може да се окажат комплицирана тематика за разискване. Това значи, че би трябвало да заемете твърда позиция, в случай че се отнася за някой родственик или другар, които имат табиет да взимат пари на заем и да не го връщат в точния момент. Може и да изпитвате възприятие за виновност, защото не сте им помогнали, само че по този начин ще съумеете да избегнете голям брой проблеми, които биха зародили, в случай че се бихте съгласили.
 

Рак

Трябва да извършите решителната крачка: денят дава отлични благоприятни условия за личностно и кариерно развиване, а от това би трябвало да се възползвате Ако сте представител на креативна специалност, може да разчитате на триумф, защото ще Ви провърви в доста смели инициативи.Вероятно е удачно съвпадане, което да Ви даде опция да се предвижите по пътя към поставената цел. В фамилията са вероятни различия и разногласия и с възобновяване на мира ще се наложи да се заемете точно Вие. Очаквайте непредвидена поддръжка от човек, който от дълго време провокира у Вас автентичен интерес.
 

Лъв

Каквото и да става, запазете успокоение. То ще Ви бъде извънредно належащо. Далеч не всичко през днешния ден ще върви по направеният от Вас прелиминарен проект, само че в случай че започнете да се дразните по този мотив, от това няма да се получи нищо положително. Но както е казвал Карлсон: „ Спокойствие, единствено успокоение... ”

Днес е добре да хапнете свежи черешки.
 

Дева

Девите са подготвени за решителни дейности и съществени промени във всяка сфера. Доколкото деловата интензивност по понятни аргументи през днешния ден не е висока, болшинството представители на знака ще се съсредоточат върху персоналния си живот. Бедата е в това, че околните Ви хора не схващат Вашите желания и планове, а Вие нямате предпочитание да им обяснявате каквото и да било. Така че вероятността за спорове за жалост е прекомерно висока. Това е не неприятен ден за пътешестване и екскурзии, а също и за всевъзможни други занимания, способстващи за разширение на кръгозора. Но пък с физическите натоварвания не се престаравайте - те биха могли да да доведат до утежняване на самочувствието.
 

Везни

Днес доста малко ще Ви интересува мнението на Вашия обичан човек за това, какво вършиме, а още по- малко – какво мислите. По тази причина може единствено да му съчувствате: от негова позиция Вие изобщо и нямате желание да преценявате с него. Може би все-пак си заслужава, да му обърнете малко повече внимание?...
 

Скорпион

Ограничете деловата си интензивност. Склонни сте да поемате отговорност за всичко, което става към Вас, само че от това няма никаква потребност. Нищо от това, което сте видели през последно време, не би трябвало да Ви разстройва. По пътя, по който в този момент вървите, има няколко обрата, за които би трябвало да бъдете подготвени. Ситуацията е доста по-добра, в сравнение с Ви се коства, та по тази причина - от къде са тези мрачни мисли? Избавете се от тях с огромна доза здравословен комизъм и ще можете още веднъж да се окажете на правилния път с доста по-позитивно въодушевление. Много по-близо сте до задачата, в сравнение с си мислите. Дерзайте!
 

Стрелец

Днес доста забавен човек няма да смъква взор от Вас. Възможно е да е решил да Ви избере за дълги връзки – любовни, настоятелен или Бог знае какви. Помислете си дали в действителност това е индивидът, с който бихте желали да сключите съюз?... Не позволявайте самоувереното му и смело държание да Ви заслепи до толкоз, с цел да не можете да разберете същинската му същина. Но в това време не трябва и да мислите, че крие кой-знае какви дефекти. Постарайте се да опознаете този човек повече, и вземете решение, когато имате повече информация.
 

Козирог

Днес не би трябвало да се доверявате на първото усещане, което ще Ви направи индивидът, опитващ се да се добере до Вашето разположение. Поизчакайте, до момента в който благосклонността или антипатията дефинитивно се офорнят, и тогава вземете решение какво ще бъде по нататъшното Ви държание.
 

Водолей

Крайно време би трябвало да се вгледате в някои остарели и ненужни навици, които към момента имате. И какво възнамерявате да вършиме? И за какво вършиме всичко това? Защо не се опитате да извършите? Не се осъждайте, тъй като не можете да се преродите за една нощ. Привичките се трансформират с времето, а и доста постоянно ни подаряват с чувство за излъган комфорт. Но това не е съображение, да не се пробвате да се измененията...
 

Риби

Ако през днешния ден започнете да се пробвате да постигнете нещо със своя обичан човек, не би трябвало да апелирате към неговата съвест. Дори и напълно да няма, тя обезателно ще се разсъни, а с цел да скрие този печален факт, той ще стартира да изкарва яда си на Вас. Наистина ли желаете резултата да бъде подобен?
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР